Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Külföld

A Google-t fenyegeti a kínai kormány

Szerző: Gábor János, – 2010-03-16 11:07:23

Erélyesen figyelmeztette a kínai kormány a Google-t, hogy "következményei lesznek" annak, ha nem hajlandóak engedelmeskedni a kínai törvényeknek és azoknak megfelelően folytatni a keresési találatok cenzúrázását.

A Google már korábban egyértelművé tette, hogy erre márpedig nem hajlandó a továbbiakban, miután a maga részéről bizonyítottnak látja azt a tényt, hogy a kínai kormány áll a közelmúltban elhíresült hacksorozat hátterében.A kínai kormány ezt természetesen tagadta, mondván, hogy Kína ellenzi az ilyesfajta módszereket, és fel is lép ellenük, ahol csak tud, valamint rámutattak, hogy mindeddig senki nem tudott érdemi bizonyítékot felmutatni a rájuk irányított vádak alátámasztására.

Mint mondták, amennyiben a Google szándékos törvényszegést követ el, akkor felelőtlenül és "barátságtalanul" cselekszik, aminek pedig következményei lesznek. Emellett világossá tették azt is, hogy a maguk részéről nem félnek a Google esetleges kivonulásától, mivel a kínai netpiac nélkülük is tovább fog fejlődni.

forrás: ipon.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó