Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu
December van... Ilyenkor jól esik a hideg téli estéket valamivel felmelegíteni. A karácsonyi vásárokat lassan belengi a mézes kalács illata, na meg a forralt boré. És már meg is érkeztünk: a forralt bor.
Szilva esküdött saját boszorkánykonyhájának teafűvel és naranccsal megbolondított változatára, de igazi szakértőnk is volt a témában, kedvenc séfünk, Németh József személyében.
Józsi, mint minden reggel, ma is a KORONAcafé-t hallgatta, és jó szokásához híven, ha már "gasztro-téma", akkor átugrott hozzánk (Ja, és most sem érkezett üres kézzel!). Mindaz, amit magával hozott; a kandírozott narancshéj, a csillagánizs, az almacukor és a többi fűszer mind-mind apró trükkök a tökéletes forralt borhoz, akár otthon elkészítve. Ja, ha otthon készíted, ne forrald a forralt bort, ne hajigálj bele mindent egyszerre és ha valami ütősebbre kattanátok szilveszter éjjel, akkor egy adag krampampulit is összehozhatsz. Itt jönnek a részletek:
A sípszó után hagyjon üzenetet!