Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

A Family Guy atyja vezeti az Oscar-gálát!

Szerző: Gábor János, – 2012-10-02 14:47:19

Az újabban a Ted c., legkevésbé sem kedves Teddy mackóról szóló mozifilmmel alkotó szinkronszínész, producer, rendező és forgatókönyvíró Seth MacFarlane a Family Guy, az Amerikai fater és a Cleveland Show után nagyot ugrik: az abszurd humoráról ismert filmes vezényli a 85. Oscar Gálát, 2013. február 24-én.

A legrangosabb filmes ünnep szervezőinek szokatlan lépése valószínűleg annak köszönhető, hogy MacFarlane a Saturday Night Live-ban bizonyította: képes egy élő show-t vezetni, ráadásul sajátos, retrospektív módon, ahogy eddig csak kisebb presztízzsel bíró műsorok esetében tette.



"Igazán megtisztelő, hogy felkértek: legyek én az Oscar házigazdája" - írta MacFarlane egy közleményben. "Amikor megtudtam, először az jutott eszembe, hogy mindent be fogok vetni azért, hogy felérjek az elődeimhez, másodszor pedig az, hogy remélem, senki sem emlékszik Charlie Sheen Roastjára, amit szintén én vezettem" - tette hozzá a tőle megszokott öniróniával.

Seth MacFarlane egyike azon világsikerű TV-s és a Teddel most már filmes alkotóknak, akik bődületes sikereket arattak (a Ted 434 millió dolláros összbevételnél tart), a popkultúra részévé vált karaktereket alkottak, az emberek többsége azonban fel sem ismerné, ha szembe jönne az utcán. Személye érdekes ötlet, és reméljük, hogy az általa kitalált figurák majd az Oscaron is be-beköszönnek, ahogy például Brian és Stewie Griffin az egyik Emmy-gálán:



Fakultatív adalék: mindkét szereplőnek Seth MacFarlane kölcsönzi a hangját - ahogy a fő karakternek, Peter Griffinnek is...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Feloldották a dunai blokádot


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó