Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

A dobogót nem csípték meg a Méhek, de nincs miért szégyenkezniük

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-11-11 10:52:12

Szombaton szezonzáró mérkőzést játszott a Méhecskék SE női szakasza.



A kalocsai Hunyadi pályán az Akasztó csapatát fogadtuk. Nagy lendülettel kezdtük a mérkőzést, hiszen a 11-dik percben Béres Georgina góljával előnyt szereztek lányaink.

A második félidőben Deák Renáta önzetlenül lepasszolta labdáját, így Lovászi Zita 2 gólra növelte a különbséget. 2 perccel később egy újabb Béres Georgina bravúr után már 3:0-ra vezettek a Méhek. Ezt követően a 68. percben Csorba Szandra bomba gólja volt a ráadás!

Méhecskék SE – Akasztói Focisuli 4:1!

15 pontjával és utolsó győzelmével a Méhek voltak a bajnokság harmadik helyének nagy esélyesei. A Kiskunhalas-Katymár rangadón viszont a Halas győzedelmeskedett, így leszorították csapatunkat a dobogóról. Így egy pont lemaradással a lányok a 4. helyen végeztek.



Radványi László, a lányok trénere büszke a csapatra és azt is kiemelte, ki nyújtotta a legkiemelkedőbb teljesítményt a pályán (KATT a lejátszóra!).

Ügyesek vagytok csajok!!!



A sikercsapat: Bukor Bernadett, Csampa Erzsébet, Révész Dóra, Révész Anna, Mészáros Csilla, Lovászi Zita, Csorba Szandra, Soós Evelin, Béres Georgina, Lakatos Adrienn, Lakatos Lilla, Deák Renáta, Korsós Vivien, Beer Anett, Csató Ildikó, Ligetfalvi Kitti, Herczeg  Andrea

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó