Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

A cél a döntőbe jutás volt

Szerző: Rumi László, – 2011-12-23 11:40:09

Miután már pár hónap eltelt a tanévből és a fiatalok újra rendszeresen járnak edzésekre (bár Kováts Ágnes jóvoltából heti négyszer nyáron is voltak edzéseik a miniknek) egyre több utánpótlás versenyt rendeznek a röplabdások is. Az elmúlt időszakban két ilyen tornán is jártak a kalocsai fiatalok, ahol mindkétszer sikerrel szerepeltek.

A Testnevelési Egyetem Sportegyesülete (TFSE) és a Központi Röplabda Akadémia (KRA) közös rendezésében második alkalommal került lebonyolításra a karácsonyi mini leány röplabda tornájuk, melyen 20 csapat nevezett, közte egy csapattal a Kalocsai SE és két csapattal a Kalocsa Kertvárosi Iskola (edzők a három csapatnál: Kováts Ágnes, Deák Mariann, Klopcsek Nóra). Az egyik kalocsai csapatnak nagyon nem volt szerencséje a sorsolással, hiszen már csoportjában keményen meg kellett küzdeni a jó helyezésért, amit jól mutat az is, hogy a 25 pontos szettekben volt, hogy 31:29-es és egyszer 37:35-ös (!!!) végeredmény is született, ráadásul a körbeverések eredményeképpen egy ponttal lemaradva a második helyen végeztek a csoportjukban, így csak a 7-12. helyért játszhattak és a végére egy kicsit elfáradva a nyolcadik helyen végeztek. Másik két csapatunknak könnyebb volt a csoportja, a hat között az egyik csapat már nem tudott meccset nyerni és végül a hatodik helyen végzett, míg a másik egység biztosan verve soros ellenfelét a három közé került. A dobogósok meccsén sokkal nehezebb mérkőzések jöttek, ahol már nem tudták győztesen elhagyni a pályát, ám így is nagyszerű eredménnyel és persze egy bronzéremmel térhettek haza.

A bronzérmes csapat tagjai: Argat Cintia, Musza Olívia, Török Rebeka, Kovács Bertilla edző:Deák Mariann

A TFSE-KRAcsony Kupa végeredménye: 1. ÚCSDSE „A” 2. Vasas I. 3. Kalocsa Kertváros 2. … 6. Kalocsa Kertváros 2. … 8. Kalocsai SE

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó