Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Hat pontos hétvégét zárt a KKC!

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-11-21 09:04:00

Igazi győzelmi hétvégét zárt a Kalocsai KC. A Kolics János vezette lányok délelőtt 28-17-re verték a tiszakécskei Balogh Tészta csapatát, míg a Szvétek Balázs vezette ifjúsági gárdánk 17-21 arányban múlták felül az egyébként 4. helyen, előttük álló Mecsek Takarék utánpótlás együttesét.

Hirdetés

Hirdetés

 A legnagyobb skalpot a KKC férfi csapata gyűjtötte be. Kolics János fiai a listavezető, eddig veretlen Mecseknádasd csapatát verte meg idegenben. A mieink „All in” mentek a nádasdiak ellen, és bár nem mi voltunk a meccs esélyesei, a végén diadalt ünnepelhetett a csapat és az őket kísérő szurkolók. Kolics Jánost a meccs utáni ünneplés közepette értük utol.

(Fotó - Perity Viktória)

További fotók a találkozóról ITT!

Kolics János lányai ugyanezen a napon a tiszakécskei Balogh Tészta csapatát fogadta. Az első félidőt a vendégek fogták meg jobban 3 góllal is elhúztak, de a félidő végére nem csak hogy egyenlítettek a KKC-s amazok, de 2 góllal meg is előzték az ellenfelet. A második játékrészre a 2 gólos „forból” már 10-nél is több lett, így 28-17 mellett sima győzelemmel tartották itthon a pontokat, tudtuk meg Kolics Jánostól.

GALÉRIA a találkozóról ITT!

A 6 pontos hétvégéhez a KKC utánpótlás együttese is hozzátette a magáét. Szvétek Balázs ifistái kemény ellenfélre találtak a hazai Mecsek Takarék junior csapatában, de kemény védekezéssel és maximális koncentrációval sikerült felülkerekedni a vendéglátókon - tudtuk meg az edzőtől.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó