Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

6 perc alatt riasztott mindenkit Kalocsa applikációja!

Szerző: Gábor János, MEandAPP KALOCSA – 2015-09-10 09:06:20

A kalocsai szerkesztők összesítették az eredményeket a MEandAPP KALOCSA Okostelepülés Alkalmazás hétfői próbariasztása után, és kiderült: a néhány percen belül kétszer is kiküldött vészhelyzeti tájékoztató 13:01 és 13:07 között eljutott minden letöltő és regisztráló felhasználó készülékére, amennyiben az adott időben aktív internetkapcsolattal rendelkezett. 

Mobilról böngészel? ITT a MEandAPP!

 

A kalocsai applikáció a Paksi Atomerőmű 30 km-es körzetében található szirénák próbájával megegyező időben riasztott Téged is, elkerülve a félreértéseket és a felesleges pánikot, amit egy váratlanabb időpont okozhatott volna. A két rendszer működése közötti hasonlóság azonban ki is merül ennyiben, hiszen a MEandAPP KALOCSA applikáció vészhelyzeti riasztásai nem korlátozódnak csak légvédelmi, vagy atomerőművi tájékoztatásra; jeleznek Neked akkor is, ha rendkívüli időjárási, vagy közlekedési körülményekről kell tudnod. Ez a biztonsági szolgáltatás is a Tiéd, a helyiek egyszerű megtalálása, a legfontosabb helyi hírek és történések, programok kattintásnyi felfedezése mellett!

Mobilról böngészel? ITT a MEandAPP!

 

Töltsd le a MEandAPP-ot, és a regisztrációdban jelöld első helyen az Okostelepülés Hálózat első aktív települését, Kalocsát, így a Te és a város közös alkalmazásává alakítod át. Légy az első, aki mindenről és időben tud, anélkül, hogy reklámok és lényegtelen információk tömege zúdulna Rád, mert itt tényleg csak Te vagy fontos! Ennek jegyében a MEandAPP persze INGYENES és AZ IS MARAD!

Keresd a Play Áruházban: "meandapp", ismerd meg bővebben és kattints rá közvetlenül: meand.hu.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó