Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

40 éves a Kalocsai SE + GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-02-11 14:09:26

Mint arról a KORONAfm100 helyi sporthíreiben már hallhatott, a Kalocsai SE idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját.

Hirdetés

Hirdetés

A jubileum megünneplésére régi és aktív sportolókat, edzőket, sportvezetőket várt a Városháza dísztermébe az idén négy évtized után posztjáról leköszönő Kőszegi Ferenc. A KSE elnöke kiemelte, az évek során több mint 600 országos bajnoki helyezést érte el sportolóink, amely egy kisváros tekintetében bizony óriási büszkeségre ad okot.

Kőszegi Ferenc, a KSE jubileumi ünnepségén arról is szót ejtett, hogy sportolóink nem csak határon innen, hanem azon túl is öregbítették nem csak a klub és a város, hanem az ország hírnevét is. Az egyesület kötelékében ugyanis többen szerepeltek az évek során világ-, illetve Európabajnokságokon:

Az ünnepségen nem csak az egyesület első embere, hanem miden egyes sporttagozat számot adott az elmúlt évek eredményeiről. A beszámolók után az egyesület nagy hagyományokkal rendelkező kitüntetését, a KSE Örökös Tagjainak járó kitüntetéseket is átadták. Kőszegi Ferenc néhány szóban méltatta mindazon egykori sportolók és sportvezetők munkáját, akik idén kiérdemelték a rangos kinevezést.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó