Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

4. helyen végeztek a Gyuricza-ifjak

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-06-06 12:43:53

A hétvégén véget ért a megyei I. osztályú U19es ifi bajnokság.

Hirdetés

Hirdetés

Gyuricza János csapata az utolsó körben a Lajosmizsét fogadta. Farkas Zalán már az első félidőben megalapozta a mieink előnyét. Ezt a második félidő elején Markó Renátó toldotta meg még egy góllal. A mizsei szépítés után a KFC-s Farkas Zalán is feliratkozott a góllövők listájára, így hiába rúgtak a vendégek még egy gólt, fiataljaink 3-2 mellett sikerrel zárták az utolsó meccset, és 4. helyen a bajnokságot.

A bronzérmet, ami a mieinknek is lógott a levegőbe, az Akasztói u-19-es labdarúgó csapat szerezte meg. Pontszámban ugyanannyit gyűjtöttek az akasztói ifisták mint a kalocsaiak, de mivel egyel több győzelmük volt, mint a Gyuricza-ifjaknak , így az utolsó forduló után az Akasztó örülhetett a  bronznak.

Pontosan tíz évvel ezelőtt volt utoljára az ifjúsági csapat dobogón. Akkor az Akasztóiak a nagy rivális Kiskőröst megelőzve lettek bajnokok az U-19-es bajnokságban.  A 2017-2018-as szezonban az akasztói ifisták 16 győzelmet, 4 döntetlent és 4 vereséget zsebeltek be, így a Kiskunfélegyháza és a Soltvadkert után, valamint a KFC előtt iratkoztak fel a dobogóra.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Dobogón a kalocsai harcosok


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó