Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

3D-s lesz az összes Harry Potter! FOTÓK, VIDEÓK!

Szerző: Gábor János, – 2010-03-31 09:22:51

Nemcsak az új Harry Potter lesz térhatású! Hozzányúlnak az eddig leforgatott részekhez is.

Daniel Radcliffe, a Halál Ereklyéi egyik jelenetében

A Harry Potter-filmek producere, David Heyman bejelentette, el szeretné készíteni az eddigi filmek háromdimenziós változatát is. Heyman az MTV-nek nyilatkozva azt mondta, csak idő kérdése, mikor készülnek el a felújítások. Heyman szerint a régi epizódok közül Harry Potter és a Félvér Herceget fogják leghamarabb háromdimenzióssá alakítani, de a pontos menetrendről még nem akart nyilatkozni.

Jelenetek az új filmből - nyilatkozatok a készítőktől:


Azt mondta, a döntésben nagy szerepe volt annak, hogy az UP és az Avatar bevételeinek jelentős részét már 3D-termekben termelte ki, és a térhatású változatra sokkal tovább kíváncsiak a nézők, mint a hagyományos filmekre, amelyek négy-hat hét után kikopnak a multiplexekből.

Rupert Grint, Daniel Radcliffe, Emma Watson (balról jobbra) - és egy drámaibb pillanat a legújabb filmből

Januárban bejelentették, hogy a soron következő részt (majd a 2011-es záróeposzt) már térhatásban is bemutatják, hiszen Heyman egyetért James Cameronnal abban: az eleve 3D-technológiával készülő filmek jobb vizuális élményt nyújtanak.

A legújabb film előzetese (világpremier novemberben):


A Harry Potter eddigi utolsó részét az IMAX-termekben már részben 3D-ben mutatták be, az első tizenkét percet lehetett térhatásban megnézni. A befejező könyvet két részben dolgozzák fel a filmesek.

Index

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó