Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

28 nap REKLÁMSZÜRET!

Szerző: Gábor János, KORONAfm100 – 2017-10-01 16:00:20

Így vidd el a 100 liter Irsait! Gördíts lejjebb...

Hirdetés

Hirdetés

Október 2-29-ig REKLÁMSZÜRET, a KORONAfm100 vadonatúj őszi játéksorozata!

Játssz szöveges üzenetben, NYERJ a sorsoláson 100 liter kitűnő Irsai Olviért, úszófedeles saválló acéltartályban (lsd. alábbi fotó), az üde fehér-és rozéborok szakértőjétől: a Csanádi Szőlőbirtoktól! A játék a Kévés Autó Soltvadkerttel gyorsul százra.

Szabályok alább!

(a kép illusztráció!)

- Ezúttal minden egyes reklámszünetre (óránként kétszer van) kell nagyon fülelned: kapd el ÉLŐ ADÁSBAN, a reklámok között a Reklámszüret aznapi partnerüzletét és írd meg a nevét üzenetben - ezzel máris részt veszel a sorsoláson!

- TIPP: érdemes figyelni egész októberben, mert a Reklámszüret tétje nem csak a fentebb írt fődíj, hanem az az elképesztő mennyiségű akció, amit októberben ez alkalomból hirdetnek meg a Nap Partnerei! Ezekről a lehengerlő kedvezményekről szintén a reklámszünetekben tudsz meg többet!

FŐTÁMOGATÓINK:

JÁTÉKSZABÁLYOK:

- Ha a reklámszünetekben meghallottad a Nap Partnerét, gépeld be és küldd el SMS-ben a 30/2-KORONA számra, vagy írd meg Viberen a KORONAfm100-nak, még aznap, 6:00-19:00-ig!

- Minden nap más és más vételkörzetünkben működő cég lesz a Nap Partnere, ezért mindegyikük neve csak adott napon számít helyes megfejtésnek. Tehát: XY vállalkozás nevének beküldését csak aznap fogadjuk el, amikor a rádióban hallod. Másnap már másik partner nevével tudsz játszani...

- Játssz a Reklámszüret teljes időtartama alatt, MINDEN nap (október 2-29-ig), mert minél több helyes megfejtést küldesz be, annál nagyobb esélyed van a fődíjra! Amennyiben az egyik Nap Partnerét megírod nekünk, már ott vagy egyszer a nagykalapban, de ha egy másik napon is helyes megfejtést küldesz, akkor már kétszer, és így tovább...

- Egy napon csak egy helyes választ fogadunk el ugyanarról a telefonszámról, vagy ugyanattól a Viber-felhasználótól! Nincs tehát szükség rá, hogy a napi helyes megfejtést többször elküldd, mert nem növeli a nyerési esélyeidet. Az viszont, ha minden nap játszol, NAGYON IS!

- A főnyeremény ugyan nagy mennyiségű alkoholos ital, de 18 év alatti személyek is játszhatnak. Amennyiben viszont a végső nyertes az átvétel napjáig még nem töltötte be 18. életévét, akkor KIZÁRÓLAG az egyik szülő, vagy törvényes gondviselő személy jelenlétében veheti át az ajándékot!

- A játékban a KORONAfm100, a Csanádi Szőlőbirtok, a Kévés Autó és a partnerüzeletek munkatársai, valamint közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó