Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

2012. évi asztalitenisz országos bajnokság

Szerző: Rumi László, – 2012-04-15 07:47:49


Április 5-7. között Kecskeméten a  Lánchíd utcai sportcsarnokban rendezték meg a 2012. évi ranglista bajnokságot.

Impozáns környezetben, profi játékvezetés mellett 16 versenyasztalon közel 350 fiatal mérte össze tudását, mely alapján az alábbi eredmények születtek:

2001-2002-ben születettek versenyében Szilasi Flóra képviselte Kalocsai SE-t. A csoportmérkőzések során a selejtezőből Flóra a 2.helyen tovább jutott a főtáblára, ahol végül a 9-16. helyen végzett. Ebben a korosztályban nem osztanak országos ranglista pontokat.

1999.és után születettek versenyében, vagyis az újonc összevont korosztályban is indult Szilasi Flóra ahol a csoportmérkőzések során megverte a csoport elsőként kiemelt Rákóczi Annát, de kikapott a Statisztikás Czeglédi Szilviától, így Flóra csoport másodikként jutott a főtáblára. Itt Flórát a sorsolás összehozta azzal a budaörsi Sós Lillával akitől decemberben még vereséget szenvedett, de most nagy fölénnyel 3:0 arányban sikerült nyernie. Sajnos a következő fordulóban a három évvel idősebb Dunaharaszti Pató Annától 3:1 arányban vereséget szenvedett, így a korához képest eggyel magasabb osztályban is  a 9-16. helyen végzett.

Így Flóra az elért helyezésével 12 ranglistapontot szerzett, ezzel az országos ranglistán a 24. helyen áll. Az előző héten Csengődön megrendezett megyei ranglista versenyen 10 pontot szerzett, amit még nem írtak jóvá az országos ranglistán, így valószínű, hogy Szilasi Flóra holtversenyben a kecskeméti Drabant Anitával a 17. helyen fog állni.

A ranglistán a két lány előtt végzők mind idősebbek, így ha kimondottan az évjáratot vesszük figyelembe, akkor Anita és Flóra a legeredményesebb versenyző a korosztályukban.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó