Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

2 arany, 8 ezüst és 4 bronz járt a kalocsai evezősöknek

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-09-12 13:15:05

Múlt hétvégén rendezték Szegeden a Diákranglista és Diákolimpia evezős versenyt, melyen a kalocsai evezős szakosztály is részt vett.

Városunk ifjú tehetsége, Lázár Dániel, a Szt. István Gimnázium képviseletében VI. korcsoportban, egypárevezősben a 2. helyen végzett, míg Bocskor Tamás a Katolikus Iskolából az V. korcsoportban az ötödik helyen ért be.

Szintén ötödik lett a Szilágyi Ervin - Szilágyi Márk páros a Dusnoki Ált. Iskolából. László Kíra és Lovas Richárd a Kertvárosi Iskola tanulói, vegyes kétpárevezős egységben hatalmas küzdelemmel alig egy arasznyival lemaradva a győztestől a 2. helyet szerezték meg.

Tóth Péter Dániel és Szalai Andor szintén dobogós páros lett, hiszen a két belvárosis evezős a harmadik helyen ért be a hajóval.

A második versenynapon Ferencz Panna a mini egypárevezősben nagy fölénnyel nyert két távon is így a dobogó legfelső fokára állhatott, két aranyéremmel a nyakában.

László Kíra 1000 és 500m-en 13 éves lányok, Szilágyi Márk a 13 éves fiúk, Lovas Richárd a 14 éves fiúk között egypárevezős kategóriában ezüstérmet szereztek.

Emellett Szalai Andor a 12, Szilágyi Ervin pedig a 13 éves fiúk között szintén egypárban bronzérmesek lettek.

A Kalocsai SE evezős fiataljai ismét sikeresen versenyeztek, hiszen Németh Zoltán növendékei összesen 12 versenyszámban 2 arany, 8 ezüst és 4 bronzérmet sikerült szerezniük.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó