Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

10 évig nem érheti utol senki a Kalocsai SE tornászait

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-06-21 11:23:08

A Kalocsai SE felnőtt férfi tornászai a közelmúltban Budapesten álltak szőnyegre és a szerek mellé az országos bajnokság 1. fordulóján. 


Botos János növendékei, bár kissé hiányosan, de annál nagyobb akarással küzdöttek.  Így óriási öröm volt, amikor ennek ellenére, mégis a dobogó legfelső fokára szólították a kalocsai tornászokat. A zsinórban kilenc éve veretlen csapat aranyérme még szebben csillog, hiszen bárki szeretné is túlszárnyalni a teljesítményüket, legalább 10 évnek kell eltelnie ahhoz, hogy megelőzze városunk tornászait. 

A felnőtt férfi tornász csoport aranyérme mellett, egyéni versenyben szintén dobogóra állhatott a kalocsai Kiss Péter, aki egyéni összetettben és öt szeren első, gyűrűn pedig a második helyen végzett. Míg Szőke Tamás Zoltán egyéni összetettben és öt szeren második, gyűrűn pedig első helyezett lett. 

A Budapesten megrendezett országos bajnokság első fordulóján a Kalocsai SE férfi tornászai mellett a férfi ifjúsági II. osztályú csapat is első helyezett lett. Így a felnőtt csapat kilenc, az ifjúsági csapat pedig négy éve veretlen. Az ifjúsági csapat tagjai közül Dávid Sándor első helyezett lett egyéni összetettben és mind a hat szeren, így összesen 8 aranyéremmel térhetett haza. Sebestyén Márk és Rapp Attila szintén szépen szerepelt, ezüst és bronz érmekkel gyarapították tovább a  már egyébként is eredményes, kalocsai tornászok dicsőségfalát.
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó