ÜRES Felső banner
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Visszatér hozzánk Bruno Mars

Szerző: Live Nation, blog.tickething.com – 2016-11-23 13:47:24

A többszörös Grammy-díjas, milliós lemezeladásokkal büszkélkedő énekes, Bruno Mars újabb városokkal egészítette ki múlt héten bejelentett jövő évi turnéját – köztük Budapesttel, ahol 2017. május 30-án lép színpadra az elmúlt évek egyik legsikeresebb előadója a Papp László Budapest Sportarénában!

hirdetés

hirdetés

A turné célja a legújabb, november 18-a óta elérhető nagylemezének a 24k Magic népszerűsítése. Ennek fényében a turné is – túlságosan is egyértelmű módon – 24k Magic World Tour-ra lett keresztelve. 

A varázslat március 28-án indul útjára a belga Sportpalotában, Antwerpenben.  A maratoni hosszúságú turné a világ sok jelentős városát fogja érinteni, így Párizs, Madrid, Zürich és Berlin se maradhat ki a szórásból.

A turné második fele 45 amerikai és kanadai várost fog tombolásra késztetni, amely lezárása egy négy estés finálé novemberben a los angeles-i Forumban.

A teljes turnén Anderson .Paak és zenekara, a The Free Nationals nyitja majd az estét, előzenekarként. További részletek a turné hivatalos honlapján, az énekes oldalán találhatók.

A jegyértékesítés november 25-én veszi kezdetét.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó