Retrofesztivál banner
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Válságfórumot tartottak, aláírásgyűjtésbe kezdtek a kertvárosi lakók

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-07-14 12:40:00

Csütörtök délután az egyik kalocsai kertvárosi lakó házánál gyűltek szomszédok, ismerősök, és mindazok, akik „premierben” szagolják a Foktőről feléjük hordott sertéstelep-szagot és évek után ezt megelégelték.

Hirdetés

Hirdetés

Pedig jó eséllyel meg kell barátkozniuk a gondolattal, hogy 2019-ig ritka vendég lesz a teraszon elköltött vacsora és az udvari grillparti kedvezőtlen széljárás esetén, a szag forrásaként emlegetett telepen ugyanis pályázati beruházást hajtottak végre, amelyet eddig minimum működtetni kell.

A foktői és a kalocsai önkormányzat egyaránt tett jelzést az illetékes szakhatóság és a telephelyet üzemeltető tulajdonos felé, eredményt viszont semmit nem sikerült elérni.

Most Bakai Károly foktői polgármester a KORONAfm100-nak adott korábbi interjújában elmondottakat megszívlelve aláírásgyűjtésbe kezdtek a lakók tiltakozásuk jeléül, hátha ezzel sikerül eredményt elérni, foglalta össze rádiónknak a megszületett döntést a csütörtöki találkozón megjelentek képviseletében Varajti Gáborné Kriszta kertvárosi lakó.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó