ÜRES felső
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Robbantás Ariana Grande koncertje után

Szerző: DANKÓGÁBOR, forrás: Lángoló gitárok - blog – 2017-05-23 09:00:51

Hétfő este robbanás történt Manchaster, illetve Európa legnagyobb fedett koncerthelyszínén, a 21 ezer férőhelyes Manchaster Arenában. Egyelőre terrorcselekményként kezelik az ügyet, ami akkor történt, amikor Ariana Grande telt házas koncertjéről épp távoztak a rajongók.

hirdetés

hirdetés

A robbantásban 19-en meghaltak, és legalább 60 embert kellett kórházba szállítani, az énekesnő nem sérült meg. Az első hírek öngyilkos merényletről szóltak, de ezt egyelőre nem erősítették meg a hatóságok.

Az biztos, hogy a koncerthelyszín előterében történt robbanás olyan erejű volt, hogy az Arenától több háztömbnyire is lehetett hallani. Az énekesnő rajongótáborából adódóan többnyire tizenéves lányok az áldozatok.

A 23 éves Grande, aki musical színésznőből az elmúlt években lett az egyik legnépszerűbb popénekesnő, teljesen összetört - írta Facebook-oldalán.

Később a rendőrség hivatalosan is megerősítette, hogy öngyilkos merénylet volt a házilag készített pokolgéppel elkövetett robbantás, aminek már 22 halálos áldozata van. Ariana Grande angliai koncertjei biztosan elmaradnak.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Turmix