Üres felső bannerhely
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Külföld

Szívbetegség okozta George Michael halálát

Szerző: Korsós Éva, forrás:origo – 2017-03-08 05:28:03

Szívbetegség okozta George Michael halálát a halottkém hivatalos jelentése szerint.

George Michael karácsony első napján, az angliai Oxfordshire megyében lévő otthonában halt meg. Menedzsere, Michael Lippman decemberi közlése szerint a popsztár halálát hirtelen szívmegállás okozta, de a hatóságok akkor ezt nem erősítették meg.

A kedden, Londonban ismertetett részletes vizsgálati jelentés szerint George Michael halálának elsődleges oka elégtelen szívműködéshez vezető kitágulásos szívizom-elfajulás – dilatatív kardiomiopátia – volt, amihez egyéb szív- és májfunkciózavarok is járultak.

Mivel a jelentés szerint az 53 éves  George Michael természetes okokból halt meg, a hivatalos vizsgálat lezárult, további tájékoztatás nem várható.

George Michael az 1980-as évek elején az Andrew Ridgeley-vel alapított Wham! duó tagjaként vált ismertté, majd szólókarrierjével is hatalmas sikert aratott. Csaknem négy évtizedet átívelő pályafutása alatt több mint 100 millió albuma fogyott, hét felvétele a brit slágerlisták első helyére került, lemezeiért három Brit Awards- és két Grammy-díjat vehetett át.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó