ÜRES felső
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Szeles nap jön záporokkal

Szerző: Korsós Éva, forrás:24.hu – 2017-04-25 07:49:30

Szeles nap jön záporokkal.

Kedden változó felhőzetre, gomolyfelhős égre számíthatunk, a legtöbb napsütés a Dunántúlon valószínű – áll a Kiderül.hu előrejelzésében. A délutáni órákban a középső országrészben helyenként záporeső kialakulhat. A déli, délnyugati szél egyre többfelé megerősödik, napközben a Dunántúlon nagy területen viharossá is fokozódik. A csúcshőmérséklet 18 és 24 fok között valószínű, az alacsonyabb értékekkel északkeleten, a magasabbakkal nyugaton. Késő estére jellemzően 9 és 14 fok közé hűl le a levegő.

Szerdán nagyrészt napos időre számíthatunk fátyolfelhőkkel, illetve délutántól nyugaton és északon erősebb gomolyfelhő-képződés várható, és estefelé helyenként záporeső is kialakulhat. A délnyugati, déli szelet nagy területen erős, északnyugaton néhol viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

Csütörtöktől esősre fordul majd az időjárás, az ország nyugati részén, majd péntektől már országszerte húsz fok alatt marad a hőmérséklet.

Pénteken marad a borongós idő, csak átmeneti szünet lehet a csapadékban. Főleg reggel és este valószínű sokfelé eső. 10 és 15 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők. Az ÉNy-i szél megerősödik.

Szombaton még több helyen, vasárnap már csak szórványosan várható eső, zápor.

Vasárnap viharossá fokozódhat az ÉNy-i szél. 12-13 fok körül alakulhat a hőmérséklet délután.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Turmix