Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Összezsugorodott mezőnyben, a Kohány-testvérek nélkül kezd a KFC

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-08-01 17:26:43

Mint arról a KORONAfm100-on már nem egyszer beszámoltunk, még inkább fogyatkozni látszik a Kalocsai FC idén is megyei I. osztályban játszó csapata. Bár Király Róbert klubelnök korábban két távozóról beszélt, múlt héten, szinte az utolsó pillanatban két játékos, sőt két alapjátékos jelentette be távozását.

Hirdetés

Hirdetés

A Kohány-testvérek idősebbike, Gábor a csapatkapitányi karszalagot is szögre akasztva, míg öccse, Balázs, a KFC egyik húzóembere személyében szinte az utolsó pillanatban, a Bátya elleni edzőmeccs előtt jelentették be távozásukat. Meg nem erősített híresztelések szerint a labdarúgó fivérek a Géderlak megyei II. osztályú csapatát segítik a következő szezontól. A Bátya elleni edzőmeccsen egyébként 4-0-ra nyert a kalocsai marokcsapat. 

Ez a találkozó talán az egyetlen felkészülési mérkőzés marad a mieink nyári felkészülésének sorában, annak ellenére, hogy Márton edző heti egy meccset tervezett. Múlt vasárnap a Tolna együttesénél vendégeskedett volna csapatunk, de a mérkőzés elmaradt, mondanunk sem kell, hogy a kalocsaiak létszámhiánya miatt.

Gyakorolni viszont már nagyon kevés ideje van  a gárdának, hiszen augusztus 5-én a Kelebia ellen Magyar Kupa meccset kellene vívnia a mienknek. Emellett az MLSZ kihirdette a 13 csapatra zsugorodott mezőny sorsolását is. Eszerint Márton Zsolt együttese augusztus 13-án, hazai pályán kezd a Kunszállás ellen.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó