Üres felső bannerhely
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Old Motors Pub Kupát találkoztak a legkisebb focisták

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-02-07 10:13:05

Hétvégén a kalocsai Old Motors Pub másodszor rendezett utánpótlás labdarúgótornát az U7-es és az U8-as korosztály számára. Az ovisok délelőtt, az eggyel nagyobbak pedig délután léptek pályára.

Hirdetés

Hirdetés

A legkisebb Méhek az UFC Szekszárdot 5-2-re, a Baját 9-0-ra, míg a Paksi ASE-t 8-0-ra verték. Práger László és Hagymási-Lakatos Lilla focista palántái egy mérkőzésen kikaptak, az Akasztói Focisulitól szenvedtek 4-5-ös vereséget. Minden elfogultság nélkül a legszebb focit játszották a kicsik az öt csapat közül. Bár az Akasztó ellen kicst lelassultak, de 0 – 4-ről még nagy hajrával kiegyenlítettek és csak egy balszerencsés góllal kaptak ki. A torna válogatottjába az egész napos jó teljesítményéért Kovács Zorán került.

Csapattagok: Pécsi Bálint, Veres Áron, Kovács Zorán, Vékony Martin, Greksa Milán, Rács Ábel, Kapinya Tamás.

A nagyobbaknál két méhecskés csapat is indult. a Pirosak 13-3-ra verték a narancssárga méheket, a Kiskőröst 5-2-re, míg a Pakssal 2-2-t játszottak, a Bajától pedig kikaptak. a Narancs csapat a Pakstól 0-7-re, a Kiskőröstől 1-5-re, míg a Bajától 0-8-ra kaptak ki. Az elsődleges cél az volt – mivel kevés versenyzési lehetősége van ennek a korosztálynak – hogy minél többet játszhassanak a gyerekek. A torna válogatottjába az egész napon nyújtott teljesítményéért Víz Gellért és Salacz Marcell került.

A Méhecskék SE tagjai voltak: Kuti Kevin, Tóth Zolna, Práger Zsombor, Víz Gellért, Serfőző-Jagicza Huba, Máriás Zalán, Tóth Márk, Hegedűs Nimród, Posztobányi Dominik, Kővágó Noel, Trapp Dániel, Faragó Benett, Hartman Noel, Salacz Marcell.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó