Retrofesztivál banner
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Magyarországra jön a Bentley

Szerző: Korsós Éva, forrás:hirado.hu – 2017-08-30 05:46:34

Az első magyarországi Bentley-kereskedés az Origo értesülései szerint Szerémi úton, a Porsche telephelyén lesz. A bemutatóteremben mindössze két autót fognak kiállítani, melyből az egyik vélhetően az új slágermodell, a tavaly bevezetett Bentayga terepjáró lesz.

A mintegy 650 ezer eurós beruházás keretében épülő Bentley Budapest szalon körülbelül egy év múlva fog megnyitni. 2019-re már tíz autó eladását a célozták meg. A  tehetős vásárlóknak 3-4 hónapot kell várakoznia a hosszadalmas megrendelési procedúra után, amely során a különleges minőségű fényezéstől az összesen 16 darab marha bőréből készült kárpitok varrásához használt cérna színéig mindent személyre lehet szabni.

A Porsche Inter Auto Hungaria Kft. azért látta elérkezettnek az időt, hogy a brit luxusmárkát is felvegye a kínálatába, mert a Porschék iránti növekvő keresletből és a Bentley iránti folyamatos érdeklődésből arra következtettek, hogy már Magyarországon is létezik egy szűk vevőkör, amely képes megfizetni a legdrágább autókat.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó