Üres felső bannerhely
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Lady Gaga a legrosszabb pillanatait (is) megosztja Veled

Szerző: Bicsérdi Ádám , forrás: hvg.hu – 2017-09-19 21:07:44

A jelenleg épp sérülése miatt koncertjeit lemondó Lady Gaga nyolc hónapon át követte egy stáb egy elég mozgalmas időszakban. Így paranoiáiról, félelmeiről és fájdalmairól is beszél Gaga a filmben.

Lady Gaga épp a napokban kezdte volna európai turnéját - hazánkhoz legközelebb Svájcban nézhették volna meg a magyar rajongók - de súlyosbodó csípőproblémái miatt végül a turné elhalasztása mellett döntött. A rajongók azonban egy ígéretesnek tűnő dokumentumfilmmel vigasztalódhatnak a popsztár felépüléséig, amelyből talán több kiderül arról is, milyen problémákkal küzd a háttérben a földkerekség jelenleg talán leghíresebb előadója.

 

A Gaga: Five Foot Two címre hallgató dokumentumfilm az énekesnő karrierjének eddigi legintenzívebb nyolc hónapját mutatja be: ahogy új lemeze, a Joanne megjelenésére, az Amerikai Horror Sztoriban kapott szerepére, vagy a híres Super Bowlos fellépésére készül, miközben minden lépéséről értesülni akar a világsajtó.

Az előzetes és az eddigi beszámolók szerint (a film világpremierje pár napja a Torontói Filmfesztiválon volt) a doksi tényleg intimebb betekintést ad Lady Gaga életébe, ahogy egyes projektjeire készül, és a külvilág elől ügyesen rejtegetett félelmeiről is nyíltan beszél, miközben azt nézük, ahogy orvoshoz jár, vagy épp közeli hozzátartozóit látogatja.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó