Üres felső bannerhely
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kalocsai fiatalok vezette cégé lett Az év webshopja

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-01-03 09:52:13

Egy online marketing-rendszer építő cégcsoport egyik alprojekje, egy sajtokra specializálódott webáruház nyerte el „Az év webshopja” díjat 2017 végén.

Az elismerést a Complexpress Logisztika Kft, hazánk egyik vezető logisztikai társasága hirdette meg, rangos szakmai zsűri bevonásával.

A Berta Gergő, Boros Tibor, Gedei Attila hármasa vezette cég által megálmodott és működtetett sajt webáruháznak az érdekessége a sajátos online termékkínálat mellett az, hogy a három cégtulajdonosból ketten kalocsaiak, és az általuk viszonteladott termék, amely Budapest környékén igen kelendő, ugyancsak helyben készül.

Boros Tibor társtulajdonos arról beszélt rádiónknak, hogyan született meg a díjnyertes projekt és hogyan fogadták az elismerést.

Berta Gergő, „Az év webshopja” díjas Sajt webáruházat működtető marketingcég kalocsai társtulajdonosa a KORONAfm100-nak elárulta, hogy nagy meglepetés volt számukra a tavaly indított projekt szakmai fogadtatása.

Mint fogalmazott, kiemelt céljuk volt a minőségi szolgáltatás nyújtása, az viszont külön öröm, hogy törekvéseiket szakmabéli ítészek is elismerték.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó