Retrofesztivál banner
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Hazajár hozzánk a Depeche Mode

Szerző: KALASGY, forrás: index.hu – 2017-06-20 16:45:19

A Depeche Mode tagjai csütörtökön jelentették be, hogy jövő télen folytatják jelenleg is futó világkörüli turnéjukat, amelynek programja főként a tavasszal megjelent, hatalmas sikerű Spirit lemezük anyagára épül. Az észak-amerikai fellépések után a Depeche Mode újabb koncertekkel tér vissza Európába, így Budapestre is. 2018. február 2-án lépnek fel ismét a Budapest Arénában, jegyek június 26-tól kaphatók.

hirdetés

hirdetés

A budapesti koncertre jegyek június 26-tól kaphatók. Az álló-, és a 3 különböző kategóriájú ülőjegy mellett limitált számban kiemelt állójegyeket, és kapunyitás előtti bejutást biztosító Early Entry csomagot is lehet vásárolni a Depeche Mode 2018. február 2-i budapesti koncertjére.

A zenekar pont egy hónapja, május 22-én lépett fel Budapesten a Groupama Arénában, teltház előtt. A zenekar saját szakáccsal és konyhai személyzettel érkezett Budapestre, a stáb teljes létszáma (Gahanékkel együtt) hetven fő volt.

A Depeche Mode legújabb albuma, a Spirit március közepén jelent meg, amiért mi csak mérsékelten tudtunk lelkesedni. "Az angolszász zenei sajtó annyira rákattant ezekre a dalszövegekre, hogy rendre két csillaggal és húsz-harminc százalékkal felülértékeli a sajnos totális unalomba fulladó lemezt. De mi itt Magyarországon legalább azzal vigasztalhatjuk magunkat, hogy végre lett egy olyan DM-album, amit Ákos biztosan nem fog tudni egy az egyben lemásolni" - írta korábbi kritikájában az Index.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó