Üres felső bannerhely
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Chris Rea öt év után visszatér Budapestre

Szerző: Korsós Éva, forrás:origo – 2017-04-24 10:10:48

November 6-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel Chris Rea, aki öt év után tér vissza Budapestre.

A rockballadáiról ismert énekes 24. albuma, a Road Songs For Lovers szeptemberben jelenik meg, az azt bemutató turné pedig október 7-én kezdődik Amszterdamban.  

Chris Rea már több mint 30 millió albumot adott el világszerte, de nem vallja magát rocksztárnak. 1951-ben született Middlesbrough-ban, és 1978-ban jelent meg debütáló lemeze, amely rögtön hatalmas amerikai sikert hozott a Fool If You Think It's Over című dallal. 1983-ban ötödik stúdióalbuma, a Water Sign több mint félmillió példányban kelt el, miután az I Can Hear Your Heartbeat egész Európában felkerült a slágerlistákra. Következő anyaga, a Wired To The Moon is óriási sikert aratott, és az egész Európát átszelő turnéval Chris Rea jelentős rajongótábort szerzett magának.

A brit énekes-gitáros-dalszerző legismertebb dala valószínűleg az 1989-es The Road To Hell.

Érdekesség, hogy ez volt Chris Rea első olyan dala, amellyel hazájában a top 10-be tudott kerülni a slágerlistán, pedig akkorra Európában már sztárnak számított.

A budapesti koncertre április 28-án kezdik el árulni a jegyeket, kizárólag ülőhelyekre, ugyanis az Arénában színházi jellegű nézőteret alakítanak majd ki.  

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó