Retrofesztivál banner
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Átgázolt az Izzó a KKC-n

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-03-05 14:07:56

Annak tudatában, hogy a mieinket váró Nagykaizsa egy csapatnyi játékost összevásárolt, mi pedig a védelem bástyája, Kanalas Norbi nélkül utaztunk az Izzóhoz, Kolics János már a találkozó előtt kijelentette, nem mi vagyunk az esélyesek. Meglátás be is bizonyosodott...

Hirdetés

Hirdetés

Bár NB II-es felnőtt gárdánk címvédőként szerepel a bajnokságban, mégis be kell látni, hogy a KKC-nek idén egy célja lehet; valahol a középmezőny felső harmadában megtapadni.

korábbi fotók!

Amikor az ellenfelek között ott van a NEKA, vagy éppen a mostani ellenfelünk, a Nagykanizsa, akik igyekeznek egy osztállyal feljebb kerülni, mi pedig fiatal játékosaink beépítésén dolgozunk, bizony el kell fogadni, hogy sor kerül olyan nagyarányú vereségre, mint amilyen ez volt. Hasonlóra egyébként 2016-ban került sor utoljára, akkor az akadémistáktól kapott ki a Kolics-gárda 37-25-re.

Most, az Izzó kapcsolta le a villanyt. Egyébként is szerény kispaddal érkeztünk, játékosaink sem voltak formában a hosszú út után, de a hazaiak így is megérdemelten nyertek 31-18-ra. Kolics János a következőképp értékelte a találkozót:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó