Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

A három "HANG" járt a #KORONAcafé-ban!

Szerző: Füstös Éva, – 2017-06-27 12:00:00

Pénteken véget ért az első Hang Vagy széria. Bebizonyítva, hogy egy életképes, közösségformáló programra van igény Kalocsán, ráadásul egy csomó tehetség él köztünk, velünk.

A mai #KORONAcafé-ban sorban érkeztek a döntő díjazottjai. 3 gyönyörű, szép hangú fiatal lány....naná, hogy mindegyiket megénekeltettük a reggeli műsorban! Minden beszélgetést rögtönzött élő produkcióval zártunk.

 

Elsőként a Hang Vagy gyermek kategória győztese az Év Hangja Varga Violett érkezett, aki jelenleg is minden nap Bajára utazik musical táborba és nagyon élvezi. Sokan gratuláltak neki, de olyan is volt, aki.....hallgasd meg és megtudod.

  

 

Aztán jött Benedek Viktória, a Hang Vagy különdíjasa, akivel már az x-Faktor kapcsán is találkozhattunk.

Viki jelenleg rendészeti táborba készül, ha az éneklés mégsem jön össze? Akkor....az interjúból megtudod és Te is meglepődsz mire készül ez a lány:)

  

 

Aztán befutott a Hang Vagy felnőtt kategória nyertese az Év Hangja Kiss Eszter, aki hát valljuk be bele született a zenébe. Családi titkokról éppúgy kifaggattuk, mint arról, hogy a szülei előnyt vagy hátrányt jelentettek a megmérettetés alatt. De azt is elárulta, hogy a sikeres érettségi után, hol és hogyan képzeli el az életét.

 

Gratulálunk a Nyerteseknek, minden résztvevőnek, a szervező gárdának, mindenkinek, aki bármivel hozzájárult a Hang Vagy sikeréhez.

További sok sikert, reméljük jövőre találkozunk!

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó